divendres, 10 de novembre del 2017

NEIX UNA NOVA RELIGIÓ: EL FAYOSISME


Aquest inici de temporada està evidenciant la millora de l'Aston respecte la temporada anterior. No era gaire difícil millorar els registres d'antany, però el tema és que l'equip amic de la cervesa encadena 3 victòries seguides i ja és segon classificat de la Divisió d'Honor.

WE ARE BACK, MOTHERFUCKERS

Deixant de banda aquesta irrellevant introducció, feta únicament amb el propòsit de "recuperar" el fil d'aquest blog, anem al tema serio.

Més enllà de la millora en el toc de pilota col·lectiu, l'èxit taronja recau innegablement en el naixement d'una nova divinitat benevolent amb l'Aston: el nostre Fayos ha ascendit als cèls per, des d'allà, donar-nos lliçons d'entrega i esforç. Fa uns dies ens il·luminava amb la seva paraula. Tothom dempeus:



Podeu seure.

Dimecres passat, davant dels Antonios, Déu nostre senyor Fayos, en un acte de suprema bondat, veient el patiment dels seus, va decidir baixar del regne celestial per ensenyar-nos que els miracles existeixen i que no hi ha gol cantat impossible d'aturar. Les seves mans salvadores ens assenyalen el camí.

Procurarem prendre nota de les seves sàvies accions per gaudir d'un futur millor.

Els astonians abracen el naixement d'una nova religió: el Fayosisme.



1 comentari: